Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 28/04/2009
Edad : 56

Vista Alegre 	4-3 	Organyà 	 Empty
MissatgeAssumpte: Vista Alegre 4-3 Organyà    Vista Alegre 	4-3 	Organyà 	 I_icon_minitimeDg Gen 23, 2011 11:56 pm

Llàstima.
Bandoler

Nombre de missatges : 85

MissatgeAssumpte: Injust   Vista Alegre 	4-3 	Organyà 	 I_icon_minitimeDl Gen 24, 2011 12:49 am

Injust.
Resultat injust. Partit boig. En 29´ s'han marcat 7 gols, 6 d'ells a la primera part. Clara sensació de poder portar-nos els 3 punts, mínim l'empat.
Primera part de domini local on el pitjor ha estat el resultat (4-2). Imatge de donar el partit per perdut abans de jugar-ho amb la sensació de les distraccions defensives ofertes. Imatge que es neteja a la segona on els locals s'han vist clarament superats i que acaben demanant l'hora davant el joc desplegat pels visitants. I la demanen a la segona quan encara falta i molt i on renuncien al joc, bé al jos no ja que juguen a perdre el temps. Per joc i oportunitats dels de Les Lloredes. I els 2 golasos ganxos aconsegueixen posar nerviosos als pocs afeccionats locals.
Primer gol als 21´de bona jugada de la davantera blava. Es marca ras i pel centre. Segon als 26´amb sensació d'apatia ganxa. Es mastega la golejada.
Contra de Romario que passa a Oriol i és caçat al frontal de l'àrea. Targeta i falta directa. Romà la treu MAGISTRALMENT i la cola per baix i a la dreta del porter. És el minut 32 i ja estem contents.
Als 38 una nova falta treta en llarg és rematada MAGISTRALMENT de cap per Fran. Es cola i ja deixem d'estar contents. Comencem a somiar PERÒ quan als 39 (si, només un minut després) és pita penal rigorós que es converteix en el 3-2 deixem de somiar i ja no estem contents. I menys quan Oscar tira una falta en llarg i la pilota es va al travesser. I molt menys quan als 42 ens marquen el quart.
Punt i final. Partit sentenciat.
No obstant això, al començament de la segona, sobre els 4´penalty a Romario (igual de rigurós que l´altre) que Oriol marca MAGISTRALMENT per alt (de nou) però per l'esquerra.
I a partir d'aquí, sorprenentment, prenem el comandament del partit, de forma absoluta. Moltes ocasions a destacar les de Romario i Ramon, que no entren perquè algú diu que no entrin. I alguna més per zero dels locals.
I orgullosos de la segona part oferta. I de l´imatge de l´Organyà.
2 partits a Vista Alegre i tenim un 7-7. I haurà un tercer?