pepeto'o

Nombre de missatges : 21
Fecha de inscripción : 30/04/2009

Organyà 2 Vista Alegre 3 Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 2 Vista Alegre 3   Organyà 2 Vista Alegre 3 I_icon_minitimeDg Set 12, 2010 8:29 pm

A la mitja part anàvem 0 a 2. L'àrbitre no ha assenyalat tres penals a favor nostre, un de clamorós, els altres potser no tant. A la segona part gran remontada 2 a 2. A l'últim minut el 2 a 3. Una llàstima
Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

MissatgeAssumpte: Esperançats   Organyà 2 Vista Alegre 3 I_icon_minitimeDl Set 13, 2010 9:44 am

Som-hi.

Partit amb dues cares. Primera part nostàlgica. És que ens acordàvem dels partits de la nostra gloriosa passada Preferent. Molt córrer però poc jugar. Poc toc de pilota (i la qualitat de l'equip ho pressuposa). Gols per distracció. Defensa despistada i/o desubicada. Mala sort, primer gol de rebot i clamorós penalty a favor que no es xiula.

Segona molt bona part. El millor, la confiança en què era possible, per part de tots. I s'aconsegueix. S'empata a dos, amb gols d'Oriol al començament i de Romà. Esperança que va a norris en els últims minuts quan Vista Alegre torna a la càrrega.

Res a retreure als locals. Però en cap moment es va escoltar el característic "comencem" del 5 local. I que tant vàrem escoltar la passada temporada. I que tant bé ens va anar. I que convida a jugar. Juguem doncs. A jugar a Pubilla.

Si la tecnologia ho permet, quatre fotos en el feisbuc (facebook) i segon gol al youtube.