Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Balaguer 0 - Organyà 0 Empty
MissatgeAssumpte: Balaguer 0 - Organyà 0   Balaguer 0 - Organyà 0 I_icon_minitimeDg Des 20, 2009 1:05 am

Llàstima.
Excel·lent partit. Sota un fred ambient (i molt poc públic) i una temperatura de zero, l'Organyà s'ha deixat 2 punts en el municipal de Balaguer. Molt respecte per part del Balaguer B que s'ha reforçat defensivament amb jugadors del primer equip, de tercera, tant en la part central, amb Tenorio, com al lateral esquerre.
Primera part sense un clar dominador, joc altern però jugat amb molta velocitat. Sobre el minut 30, un clar penalty en l'àrea local per una agafada a Robert que el de negre no ha volgut assenyalar. Així de senzill. I així de clar. No l´ha volgut sancionar. Tampoc l´hem protestat gaire. I a continuació un segon menys clar.
Segona part on els ganxos hem pogut golejar. ALS 30" Juanjo, davant del porter, li para. I als 40´ la jugada del partit. Bon contraatac, Robert passa a Juanjo que sol, i quan ja gairebé celebrava el gol, veu com la pilota surt fregant el pal esquerre de la porteria local. I una més, Abellana, recién entrat i encara en fred, no pot rematar, per velocitat, altre bon atac. Resultat final, empat, resultat just 0-2
I una proposta, un prec, una súplica: Que les faltes directes prop de l'àrea les llenci Ramon. Totes. Si cal recollir signatures, es recullen, si cal fer una vaga de bolígraf caigut, es fa, però que Ramon llenci totes les faltes directes prop de l'àrea. TOOOTES.
BON NADAL A TOTS I ESPEREM QUE FELIÇ 2010
carles tamarit

Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 18/05/2009

MissatgeAssumpte: Re: Balaguer 0 - Organyà 0   Balaguer 0 - Organyà 0 I_icon_minitimeDg Des 20, 2009 8:37 pm

Juneda 1 efac ALMACELLES 1
...

Nombre de missatges : 3
Fecha de inscripción : 26/10/2009

MissatgeAssumpte: Re: Balaguer 0 - Organyà 0   Balaguer 0 - Organyà 0 I_icon_minitimeDt Des 22, 2009 11:22 am

Totes, totes... que vols dir què el Ramon és l'únic que està capacitat per a fer-ho? No ho fan bé els altres? No t'agrada com les tira Juanjo?
Bandoler

MissatgeAssumpte: Re: Balaguer 0 - Organyà 0   Balaguer 0 - Organyà 0 I_icon_minitimeDt Des 22, 2009 7:11 pm

Bones ...
Per a mi, totes, totes.
En cap moment dic que Ramon es l´únic que està capacitat per fer-ho, ni en cap lloc dic que no m´agradi com les tira Juanjo. Senzillament, jo prefereixo que les tiri Ramon.
I es evident que a dia d´avui li manca confiança. Perquè en tira poques. I penso, honestament, que es el millor llançador de faltes que hem tingut mai.
De tant en tant, em miro el gol del 1-0 que marca l´últim partit de l´any de l´ascens. Es de falta. I tants d´altres.