Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 28/04/2009
Edad : 56

Organyà 2 -  1  Balaguer Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 2 - 1 Balaguer   Organyà 2 -  1  Balaguer I_icon_minitimeDg Maig 16, 2010 10:32 pm

Nombre de missatges : 85

MissatgeAssumpte: Re: Organyà 2 - 1 Balaguer   Organyà 2 -  1  Balaguer I_icon_minitimeDl Maig 17, 2010 12:35 am

Bé, admin.
Avui dir només que ens en anem contents. Pel resultat de l´Organyà i per la lliga del Barça (al menys jo).
Proesa. El fet avui a Les Lloredes, la veritat és que no erem gaires, quedarà gravat a la nostra memòria. Primera part molt igualada però amb ocasions locals. El Balaguer dóna molt bona imatge.
Segona part en la que s'avança el Balaguer i quan tots donàvem el partit per perdut, mans dintre de l'àrea visitant. Penalty de llibre. Llança Juanjo i empata. I el que són les coses, a la següent jugada tenim un centre bombat des de el lateral, el porter no arriba i Campa, amb al seva "cama" mes bona, la clava d´un magnífic cop de cap. Bogeria de Campa, bogeria de la resta de jugadors i bogeria ganxa. És que és per a tornar-se bojos. I encara queda temps per a un travesser visitant on Ventura es juga l'esquena al donar contra el pal. I Ramon jugant uns 20 minutetss que ens ha anat molt bé. La veritat és que el tandem amb Juanjo és de cinema.
Tot segueix igual però només en queden 2. Diumenge a Artesa, on es juga la permanència. Ells, nosaltres el campionat.