Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 0- Reddis 4 Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 0- Reddis 4   Organyà 0- Reddis 4 I_icon_minitimeDl Des 20, 2010 12:05 pm

Fem cinc cèntims del partit.

Començament de la crònica:

Però quin fred que feia i que pocs que hi erem. Però perquè volen ser protagonistes aquests senyors que ja ni van de negre i que haurien de passar desapercebuts?. Però que guanyes d'embolicar-la i d´encendre els ànims? ¿Però si és veu que l´equip contrari juganyarà el partit, bàsicament perquè es mil.lor...equip?

Final de la crònica. Bon Nadal a tots

Partit que el Reddis ha guanyat merescudament. I que ho hagués fet igualment amb i sense ajuda arbitral. Malament l'Organyà amb nul•les jugades atacants, fluix en defensa i molt espès i sense idees en el centre del camp.

Absències notables que es tradueix en el joc de l'equip. Debut oficial de Victor (segona part), demostrant que l'equip guanyarà, ja definitivament, en la construcció del joc.

Primera part justeta. A les acaballes ens xiulen un penalty per caiguda d´un teatrero quan Ribera el toca. I quan el jugador s'escorava cap la dreta, cap el córner. Jugador que es tira quan veu que la pilota se li escapa. Penalty que pot xiular-se. I comença l'embolic quan expulsa al porter. Però és que el jugador corria en diagonal cap el corner. El fred se li fica al cervell i li treu vermella (amb groga, mes que suficient). I tots contents.
Segona part amb la mateixa tònica. Mans claríssimes d'un jugador foraster. Talla la pilota amb la ma i contínua la jugada que acaba en el segon. Mans claríssimes, que veiem tots menys els de groc i un que està a cinc metres se l´empasa (linier, però que dolent ets, dolent i xulo. Que en hi ha molts). Aquí s'acaba el partit.
Control absolut del Reddis que, amb el pas del temps, va marcant. Fallada defensiva que ens costa el tercer i el quart ja ni el veiem. Si, contraatac que ens enxampa en pilotes (com altres vegades) i el jugador visitant, sol davant el porter la tira al pal. Recull la pilota el que està solet, solet i l'empeny. Que si és fora de joc, que si no ho és (haurien d'explicar-nos les normes, per a gent de poble, perquè és que ningú es posa d'acord) . Fran explota i targeta (ja no parlo de les d'abans, totes, totes locals. Bé una per als contraris, per dissimular).

Ànims, a millorar a casa. Contra l'Alcarràs és bon dia. Perquè no?