Makanut

Nombre de missatges : 17
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Alpicat 2 Organyà 4 Empty
MissatgeAssumpte: Alpicat 2 Organyà 4   Alpicat 2 Organyà 4 I_icon_minitimeDg Oct 18, 2009 10:41 pm

Bon partit dels Ganxos que a la mitja part guanyaven 0 a 2 amb gols de Campa i Juanjo.
A la represa el gol de Ramon, després de jugada personal, feia pensar que el partit estava decidit...però no, dos gols de l'Alpicat han ficat la por al cos, però Abellana ha sentenciat al descompte. Al final 2 a 4 en un camp difícil i contra un bon equip!
Aquest resultat i les "punxades" dels equips del capdavant ens acosten una mica més als llocs de privilegi!A continuar treballant, que queda molt!

Força Nyà, nyà, nyà!
infoganxo

Nombre de missatges : 4
Fecha de inscripción : 17/10/2009

MissatgeAssumpte: Re: Alpicat 2 Organyà 4   Alpicat 2 Organyà 4 I_icon_minitimeDl Oct 19, 2009 12:02 pm

L'Organyà, nou líder de Primera al vèncer a Alpicat (2-4)

El CF Organyà s'ha situat líder provisional de Primera Territorial, gràcies al triomf obtingut a Alpicat, per 2-4. L'equip ganxo havia deixar el matx gairebé sentenciat als 60 minuts, amb els gols de Campabadal, Alias i Casigas. L'Alpicat va intentar remuntar, però un nou gol d'Avellana va ratificar els 3 punts per a l'Organyà, que ja en suma 14.

Al mateix grup, La Seu ha tret un empat de la visita a Guissona. En un inici de la segona part molt intens, els urgellencs es van avançar gràcies a Aleix i Acosta, però els de la Segarra van aconseguir establir en només dos minuts el 2-2, que seria el resultat final. Els dos equips segueixen empatats a la taula, amb 5 punts.

A Segona, el Castellciutat s'aparta de les últimes posicions gràcies al triomf amb l'Ivars per 3-1. El conjunt groc-i-blau ja dominava el marcador a la mitja part, amb un 2-1, i va sentenciar a la represa. Ara són quinzens amb 7 punts, dos menys que l'OIiana, que va vèncer a l'Albi per 1-2.