Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 1 - Alpicat 0 Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 1 - Alpicat 0   Organyà 1 - Alpicat 0 I_icon_minitimeDg Mar 07, 2010 11:14 pm

Valeriana per a tots els ganxos.
Decidit. Algú cobra dels productes homeopáticos que es venen a Organyà. Costa entendre com després d'anar dominant en tot arribem a tant sofriment final. I ens salva el resultat. Partit amb molt poc públic local i bastants mestres d'Alpicat. Mestres d'escola entestats en ensenyar-nos a contar. Com si no en sabéssim. I fins a 10. Quina meravella.
Primera part. Ataquem al gol nord. Clar domini local no tant per disposar de la pilota com si de les ocasions creades. Magnífica jugada de Toni que, davant un bon dribling cap a la seva dreta, col·loca la pilota enganxada al pal esquerre del porter. Repeteix Toni que sol davant el porter (el mateix d´abans) la hi para. I una tercera excel·lent jugada de primera divisió (i en van moltes) que Sergi remata al mateix pal del gol. Però aquí s'acaba el que es donava.
Segona part fluxeta davant un Alpicat que es creix, tant tant que al final s´ho creu i ens apura, és a dir, ens posa en nombrosos apuros, bé solucionats per un magnífic Grego, en tot, fins i tot en experiència. Els que hem estat sabem del que parlem. Això si, també amb alguna clara ocasió local per a decidir el partit. Bona falta llançada per Juanjo amb bona aturada del porter. Jo diria que fins i tot posant per a la foto. Segona falta llançada per Juanjo, rematada de cap per algú del mogollón que hi ha dins del área i es canta gol. I de forma generalitzada. Però la pilota està darrere de la xarxa. I per acabar en els últims 5 minuts atac constant del Alpicat amb una pilota que salvem sobre la mateixa ratlla de gol. Final del partit. 3 punts d'or. 1 partit menys.