¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 2 - 1 Torreforta Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 2 - 1 Torreforta   Organyà 2 - 1 Torreforta I_icon_minitimeDl Feb 14, 2011 1:11 am

Remuntada

Partit trepidant entre dos equips que han jugat a l'atac. Molt bona primera part amb moltes ocasions pels dos. Domini ganxo amb molt perill visitant, en faltes assajades, en corners i en badades locals. 4 pals, 2 a 2.
Gol visitant al treure un corner, que ens mengem. Nova distracció defensiva que ens costa un gol. No és el primer. Tot i el gerro d'aigua freda sensació i ambient que avui si, que avui tocava. Abans de finalitzar la primera part i a servei de corner, Romà marca després de recollir una pilota repel·lida pel pal.
Segona part de lleuger domini visitant, sense ocasions de marcar si no és a pilota parada amb excel·lents intervencions de Ribera. Bon contatac local amb passada en profunditat de Robert a Jaume Estrada (nou en les lides ganxes) que marca per baix i col·locat. Forta pressió del Torreforta fins al final sense aconseguir cap resultat positiu. Bones i clares ocasions de Jaume, Robert i Ramon.
Fran, no comento la teva internada per la banda esquerra on, amb més velocitat, podies quedar-te davant del porter. Però te la prenen.
Oscar, fenomenal. Lluitador i atrevit.
Proper diumenge al Catllar. Últim amb un 2,3,5. És possible, però no val creure-s´ho. I avui dormim en la posició 13 (13 de 18). Veure-ho però no creure-ho ja que aquest equip sona a més.