Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 1- La Seu d´Urgell 1 Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 1- La Seu d´Urgell 1   Organyà 1- La Seu d´Urgell 1 I_icon_minitimeDl Abr 12, 2010 12:29 am

Que passa, les 12,30 de la nit i ningú posa ni tan sols el resultat.
Partit molt dolent de l´Organyà (en van uns quants) amb empat just a Les Lloredes. Partit amb molt públic de la capital i amb un equip que ha donat una bona imatge, també es cert degut al pobre joc local. Als minuts inicial ensurt ganxo a on Grego para providencial. I comença el patiment. Pobra primera part sense ocasions.
Fluxa segona a on marquem de corner perquè li rebota la pelota ala cuixa a un defensa i la tira a dins. Per nosaltres es Festa Major i ja pensem en els tres punts quan a la següent jugada, i treure del mig camp ens marquen l´empat.
Pobra, molt pobra la imatge de l´equip. Ens estem ensorrant i donem sensació de perdua de il.lusió, de perdua de confiança. I no. Aquest ha de ser l´últim de la nostra "pàjara". Tots els equips la tenen i la nostra acaba avui. I per això podem dir que tenim sort perquè encara anem primers. El Borges a dos punts. I ha de venir a Les Lloredes, o siga que a posar-se les piles. Vinga, encara no s´ha perdut res. Encara hi ha temps. Encara hi ha il.lusió.