Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 28/04/2009
Edad : 56

Cervera, 1 - Organyà, 2 Empty
MissatgeAssumpte: Cervera, 1 - Organyà, 2   Cervera, 1 - Organyà, 2 I_icon_minitimeDg Gen 16, 2011 11:41 pm

Gran partit dels Ganxos.
Bandoler

Nombre de missatges : 85

MissatgeAssumpte: Nova alegria   Cervera, 1 - Organyà, 2 I_icon_minitimeDl Gen 17, 2011 1:16 pm

Per fi, per fi es va guanyar en un camp dels que jo considero com a maleït. Per fi es va guanyar a Cervera.
Excel•lent partit, plantejat i jugat per un equip amb baixes que encara en seran mes diumenge que ve, al camp del líder Vista Alegre, ja que Perdi es va lesionar i Esco va veure la cinquena groga.
Excel•lent partit jugat al contratac en el que gairebé tot ens va sortir bé.
Romario excepcional, derroche i entrega i gol. Oriol i Oscar lluitadors i tots dos amb premi (va marcar el primer de penalt que es va fer sobre el segon). Molt bona imatge la que es dóna lluny de Les Lloredes corroborat pel públic local (em reservo les paraules d'alè amb la qual ens definien)
Moltes ocasions de marcar.
Primera part, faltes llançades per Oriol sense premi, escapada de Romario, el famós 1 contra 1 que ens fa però que no la culmina (era el 37).
Segona, més faltes, parades del porter a bon tir llunyà de Romario. Minut 13, gol de cap de Romario, de jugada assajada (o sinó ho és ho dic jo que queda bé) on Oriol la pentina cap a enrere, cap a l'àrea. Sobre el punt de penalty. No és una sorpresa. Es podia esperar. L'estàvem esperant.
Minut 30. Marc agafa la pilota en una cantonada de l'àrea i s'encamina cap al centre per treure-la. Xiula l'àrbitre falta indirecta dins de l'àrea (desconec el nom d'aquesta nova regla) per no treure en 6 segons (o alguna cosa així). Ja estem, ja ens van en contra. Marquen.
Apreta o vol apretar el Cervera però en el 40, un altre excel•lent contraatac Oscar és subjectat quan ja es disposava a marcar. Tira el penalty Oriol i marca. Marquem de penalty (“ja” en son 2 de 5), Oriol marca de *penalty tot i que el va fallar diumenge passat al nostre camp, a Les Lloredes. Demana la pilota i marca. Olé. Penalty imparable, enganyant al porter.
Doncs ja anem cinquens, si clar, per la cua. Però això és tot un èxit. I som dels mil.lors jugant a fora. 1 2 5 a casa per 4 1 4 a fora (guanyats, empatats i perduts)