Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 2-1 Cervera Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 2-1 Cervera   Organyà 2-1 Cervera I_icon_minitimeDt Maig 31, 2011 10:56 pm

Últim partit de la temporada. Ültim partit de la millor temporada de la nostra història. Partit avançat a divendres per raons de pes. Es juga de nit amb poc públic, entre altres coses perquè no hi ha butifarrada.
Cap dels dos equips es juguen res. Només el prestigi del partit.
Partit insuls amb poques ocasions de gol. Molt poques. S'avança el Cervera a mitjans de la primera d'un xut llunyà que s'anava fora, bota, agafa efecte i fa inútil la tardana estirada de Marc. Alguna ocasió local que no es materialitza.
Segona part amb la mateixa tònica, poques ocasions fins al final quan Fran remata de xut baix i fort. El debutant a Les Lloredes, i esperem futur crack ganxo, López, té una clara ocasió per avançar-nos però és mitjançant un penalty que jo no veig (està fosc i es de nit). Ültim minut i *Romario marca.
Colorín colorit aquest conte s'ha acabado. Magnífica temporada, per a la història, per e repasar estadístiques i el record dels nostàlgics. Per rematar-ho el dissabte es guanya la champions.