Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 2-3 Mollerussa Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 2-3 Mollerussa   Organyà 2-3 Mollerussa I_icon_minitimeDt Abr 05, 2011 11:20 pm

Bé, bé, després de més de 48 hores i ningú escriu res. Ah, si, el gol de Romario impressionant i alguna foto…Doncs l'any que ve toca jubilació. I perquè no sigui de cop aquest diumenge toca vacances.
Partit contra un dels rivals ganxos. Se li tenia ganes i ens va sortir granota,que vol dir rana (chist, també jubilat). Molt bon temps (climatològicament parlant), sol i nombrós públic visitant.
Desastrosa primera part amb distraccions defensives que ens costen els gols. 3 eren tres i cap es va veure arribar. Nosaltres si. 3 gols a pilota parada, 2 de corner i un de falta directa. L´Organyà, no obstant això, va disposar de la primera gran ocasió del partit que desbarata el porter visitant.
Segona part amb millora local. Romà estavella la pilota al pal després de la inútil estirada del porter visitant. Preludi dels gols. Romà a centre de Sergi i després del rebutgi del porter (ai, que no s´ha de fer mai cap aquesta direcció, sempre cap a fora, sempre cap a fora) i Romario d'EXCEL·LENT gol amb carrera cap a enrere, d'esquena sense mirar el marc contrari, vaselina per alt del lesionat porter visitant (que quejita, per un cop en les seves parts. Esperem que no sigui res irrecuperable): Veure-ho en el feisbuc. Quin golazo, perdó, golàs. Que cacho, perdó, troç de periodista frustado, perdó frustat. Quina imatge. Doncs això, que si ho fa un tal Messi? dóna la volta al món. Ara només es queda en la nostra web, que ja es molt. FELICITATS ROMARIO.
Mosqueix monumental del que escriu, que per això mana, ve mana poc però escriu molt. 80 minuts passejant i 10 d'esperança. Doncs això, mosqueix .Perquè es va acabar el temps. Jolín, comenceu 5 minuts abans i ens dóna temps d'empatar. Meu i el de la majoria (i em reservo comentaris, actituds i comportaments…). Però que quin mosqueix. Poseu-vos en la nostra pell i imagineu la volta a Barcelona. Dels que hi anem, clar, dels altres no.
2 anotacions: Ànims Ramon. L'afició i tots t'esperem. Ànims Nordín, que no sigui res. Sembla que només és un cop. Inconvenients de l'ofici. A recuperar-se. 2 minuts al camp hi s´ha de retirar pel cop que li dona la sortida del porter. Involuntaria. I es fan mal els dos. El nostre al vestidor i sortida mab ambulancia.
Ala (no Al·là, Alà, que em cremen). Records des de la Corunya que no estan molt mes animats. No les tenen totes amb ells. Per sort disposen d'un clon de Ramon, Valeron crec que es diu…Jove promesa que...