Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Almacelles 2 - Organyà 0 Empty
MissatgeAssumpte: Almacelles 2 - Organyà 0   Almacelles 2 - Organyà 0 I_icon_minitimeDg Abr 18, 2010 10:39 pm

Aquest és l´escrit al fòrum de primera fet per algun simpatitzant de l´Almacelles.

Bona tarda de futbol al municipal d'Almacelles, l'Efac aconseguia la victoria després d'uns partits d'incertesa i torna a agafar confiança de cara a la promoció o a la primera posició.
A la primera part el conjunt almacellenc ha set superior, encara que l'Organya també ha arribat alguna vegada a l'àrea local amb perill, els locals insistien però el meta de l'Organya estava fent un gran partit. Sánchez Jara adelantava a l'Efac amb un gol de falta, la primera part acabaria amb un 1-0
A la segona mitad l'Organya ha començat dominant i ha tingut alguna ocasió clara, però el meta local també ha tingut un paper molt important en el partit, però a partir del minut 55 l'Efac a tornat a la càrrega i ha tingut moltes ocassions fins que al minut 68 Durano ha fet el 2-0 i ha sentenciat el partit, d'aquí al final ha set un clar domini local.

Farem de Guardiola, de´n Pep. Aquest era el partit menys important dels que ens queden (que he de dir). Els importants comencen pels 2 de casa, el proper contra el Tremp i el següent contra el líder, el Borges (mira que em costa d´escriure, no Borges que tampoc es fàcil, si no líder). Aquí demostrarem si volem o ens mereixem pujar. I després caldrà continuar-ho. Però estem a temps, ànims i Som-hi