Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Cervià 3 - Organyà 1 Empty
MissatgeAssumpte: Cervià 3 - Organyà 1   Cervià 3 - Organyà 1 I_icon_minitimeDg Feb 28, 2010 10:48 pm

I han pogut ser ser més.
Malt partit ganxo, dolent i decebedor, on des del primer minut s'ha vist que la cosa no funcionava davant un Cervià colossal, amb ganes i jugant com equip que ens ha pogut endossar alguns gols més. Ens ha deixat en evidència. Que ens serveixi una mica.
Primera part de absolut domini local on no hem estat capaços de trobar-nos en el camp. Clares ocasions del Cervià, amb travesser inclòs. L'única jugada destacable ha estat un contraatac dut per Robert que cedeix en profunditat a Carles que alça la pilota davant la sortida del porter. Gol al finalitzar la primera part de falta indirecta dintre de l'àrea (uns 8 mts) dóna al pal esquerre i es cola.
Segona part de lleugera millora amb expulsió de Juanjo, dues grogues. Es domina i Sergi (foto), des del punt de penalty i amb la seva esquerra bat al porter. Tot són flors i violes. Ja ho tenim. Ja està fet. I en menys de 5 minuts i a servei de corner, davant una distracció generalitzada de la defensa ens marquen de cap (foto). I aquí s'acaba el que es donava. El Cervià recupera el temps perdut, ens marca un tercer de contraatac que bat per baix a un correcte Grego (foto que no poso perquè es crema, no la foto sinó el càmera). També hem tret una indirecta dins de l´àrea, la nostra de mes aprop. Uns 6 mts, però no hi havia lloc ni per al càmera. O sigui que no fem gol. Ah, i per arodonir-ho expulsió per vermella directa d'Iván que no jugarà el pròxim a Les Lloredes.
L'única cosa positiva del partit: Si ens tocava perdre ja ha passat. Avui ja ho hem assaborit. I no ens ha agradat. I que cal sortir a guanyar-los tots. Cal mentalitzar-se de jugar com un equip. I barallar (que s'ha fet) però barallar bé. I no creure-s´el, que crec que ens ho hem cregut. Veure'l per a creure'l. Avui no ha funcionat la defensa, no ha funcionat la mitja i a sobre no ha funcionat la davantera. No ha funcionat l'equip.