Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 28/04/2009
Edad : 56

Organyà 1 - 0 Borges Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 1 - 0 Borges   Organyà 1 - 0 Borges I_icon_minitimeDg Maig 02, 2010 7:48 pm

Informen des del mateix terreny de joc, via telefònica de la victòria per un a zero de l'Organyà danvat del Borges... tot i que potser hauriem de dir el Borges, l'arbitre i Déu no ho vulgui algú de més amunt.
I es que l'actuació arbitral d'aqusta tarda fa pensar en que hi ha mans ocultes que mouen els fils, i que aquest àrbitre no és res més que un titella. Un titella que ha fet molt bé el seu paper, ajudar en tot a l'equip visitant, que s'ha vist afavorit amb un munt de jugades en que l'árbitre ha aplicat un doble reglament segons del color de la samarreta infractora. Amèn de les dues expulsions que han patit els jugadors locals.
I això no ha estat tot. Tots sabem que els partits duren 90 minuts. Avui no. Avui l'árbitre ha tingut vergonya d'allargar-lo massa i com que veia que ni en tota l'eternitat el Borges podria batre la porteria de l'Organyà només l'ha allargat més minuts que dits hi ha en una mà.
El gol d'Oscar ha servit als ganxos per emportar-se els tres punts que tornen a posar les coses al seu lloc, i d'aquesta manera encapçalar la classificació, donant un cop de puny sobre la taula i fent valer l'autoritat de club casibé centenari.
Siusplau, els que heu vist el partit... digueu la vostra.

Informa pel web... A. Espar
pepeto'o

Nombre de missatges : 21
Fecha de inscripción : 30/04/2009

MissatgeAssumpte: Re: Organyà 1 - 0 Borges   Organyà 1 - 0 Borges I_icon_minitimeDg Maig 02, 2010 8:08 pm

Partidàs de l'Organyà i victòria molt merescuda. Però vull fer algunes puntualitzacions, el gol l'hauríem d'apuntar en pròpia porta d'un jugador del Borges i també mencionar que abans de les expulsions ganxes n'han expulsat un d'ells. Això no treu que l'àrbitre ho ha fet molt malament i s'ha empassat un penal claríssim al Campa i no ha expulsat un visitant en l'agressió a l'Escolà que ha hagut d'anar al metge i tot per un tall a la cara, al final crec que amb algun punt es deu haver solucionat tot. Conclusió: l'Organyà ha millorat molt respecte els últims partits i jugant així guanyem la lliga segur. Felicitats jugadors, visca l'Organyà!.
Bandoler

Nombre de missatges : 85

MissatgeAssumpte: Felicitatas admin. MOLTES FELICITATS PEPETO´O   Organyà 1 - 0 Borges I_icon_minitimeDg Maig 02, 2010 10:58 pm

Partidas a Lels Lloredes. Xàfecs temporals, d'aigua i de joc. Molt ambient en les graderies, tant per part dels locals, bolcats amb l'equip com dels visitants, molt públic i molt animat, amb intent de còpia de llançaments de petards, però sense gràcia i a mij d´amagat (je, je).
Primera part molt igualada. Segona d'absolut domini local gràcies a jugar com toca, tocant la pilota. Domini de la bimba i passada al company. Aquest és l'Organyà. Ensurt a la segona part per "codazo involuntario" d'un tal Yeste 9 (ex-ganxo per als que no s'acordin, temporada de Preferent) a Escolà. Abandona el camp mig grogui i 3 punts de sutura a la cara. Falta del davanter que no mereix la groga. I capdavanteres, tot i malgrat l´esforç del senyor que anava de color butà (però Déu meu, a on anirem a parar). Horrorós. No es pot xiular amb millor intenció (capisici). 2 expulsats locals (Ivan i Toni) per 1 visitant. A pesar de l'absolut control que tenia aquest "senyor" hem aconseguit diverses coses.
1.- Que malgrat les múltiples faltes a la vora de l'àrea, per la dreta, pel centre i per suposat per l'esquerra, no ens marquessin. Així alguna havia d'entrar. El mèrit ha estat en els llançadors del Borges, que sincerament s'han lluït.
2.- Tornar a jugar com equip. Magnífica segona part. Desplaçaments, passades als extrems. Per a mostra un botó: el gol, triangulació Juanjo, Campa, Juanjo (com l'ha correguda, la banda, eh?) i centre ras a l'àrea on l'amic 23 la introdueix dintre. Si la pilota passa, Carles preparat per a marcar.
3.- Superar la nefasta actuació arbitral. Parcial siento x siento, tarjeter menys quan devia. Clarissim penal a Campa (ja comentat abans)
4.- Marcar un gol més que el Borges
Pròxim diumenge a Torrefarrera que ha guanyat al Tremp 0-6 (si tenim...). Segueix en descens i anirà a per nosaltres. La Seu surt del descens en el qual es fica...l´Artesa (el nostre rival en el penúltim partit dintre de 3 setmanes
Felicitats a tots. Ânims per Escolà (que ja els té). I a seguir. I estem a temps