AutorMissatge
Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Borges Blanques - Organyà ............................................................. (0-2) Empty
MissatgeAssumpte: Borges Blanques - Organyà ............................................................. (0-2)   Borges Blanques - Organyà ............................................................. (0-2) I_icon_minitimeDg Des 06, 2009 10:11 pm

Victoria treballada i liders

Bona primera part amb domini altern sense grans ocasions per a marcar. Als 20´Campa, de cap, a fora.
Als 32´ excel•lent jugada de la davantera. Ramon té la pilota controlada, la cedeix a Robert que l´Oriol xuta amb l'exterior del peu dret amb mes col•locació que potencia des de fora de l'àrea. I van uns quants. La pilota entra enfanxada al pal, per baix i a l'esquerra del porter.
Als 35´contra del Borges que xuta al pal dret de la porteria defensada per Grego. La pilota surt fora.

Segona part agónica (nosaltres) amb clar domini dels jugadors locals (ells) i de l'àrbitre. Dotze eren dotze. Casolà i parcial. Totes les faltes en contra. Nervis, molts nervis doncs ja ens resignàvem a que ens marquessin. Defensa èpica tipus Numancia. Grego de Viriato (2 bones aturades impedeixen el gol, min. 35 i 36), ens vèiem empatats.
Minut 40´, perfecte contratac. Oscar la pentina endarrera. I deixa tot sol al Robert, que en la seva línia, no xuta, regateja al porter, es direcciona cap a la banda, espera que arribi algun jugador sota pals o més, es comencen a sentir paraulotes des de la graderia (visitants, que no anomeno per alló de guardar la intimit. Però jo no, eh?) i al final, xuta i marca. Enorme alegria de la parròquia ganxa.
I es confirma l'arriscada estratègia de deixar-los atacar, i molt, que en facin moltes ocasions de gol perquè així, en una distracció i mancant només 5´(per allò d'impedir la reacció local) sentenciar el matx.

Targetes: 15´ primera Robert, 37´ primera Campa
Substitucions: 13´segona, Entra Oscar per Juanjo 22´segona, Entra Toni per Campa 41´segona Sergi per Ramon
Alineació: Grego, Sala, Fran, Escolà, Ivan, Butxi, Ramon, Juanjo, Oriol, Robert i Campa

Ressenyes: Que important resulta tenir un marcador electrònic. Els minuts són de llibre, les incidències al minut. Ah, i els gols si es pot per la web (que així feu ús d'ella, que ja toca). Fins diumenge