¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 28/04/2009
Edad : 56

Viladecans, 2 -  Organya, 0  Empty
MissatgeAssumpte: Viladecans, 2 - Organya, 0    Viladecans, 2 -  Organya, 0  I_icon_minitimeDl Abr 11, 2011 11:59 pm

Algun infiltrat al partit ens informa del desenvolupament del mateix. L'any passat eren els denominats serveis informatius del club. Partit disputat al municipal de Viladecans. Es podia però no es va poder. Molta calor i ganes de treure alguna cosa en positiu (com sempre).
Primera part fluixa on, per no variar, ens marquen en botar un corner. I en van… Però abans es produeix la jugada del partit. 0-0 al marcador, Robert roba la pilota a la defensa local i encara la porteria. Fora de l'àrea és agafat per la samarreta i al defensa contrari se li treu targeta, groga. Arbitro, esto es roja, això era vermella, com l'espanyola.
I just començar la segona part ens marquen el segon i partit liquidat. Insistent bombardeig de pilotes, vulgarment dit “peñotas a la olla”. I final.
Sota sol·licitud expressa de l'infiltrat es penja al facebook alguna foto de l'estada del bandoler a la Serra del Montsant. A aquestes hores s'hauria d'assistir al partit però la proximitat del mateix a la capital, la cursa dels bombers, el bon temps i les ganes de fer el cabra ho van desaconsellar. Ala, enveja pura. I per arrodonir-ho no tenen res a veure amb el tema, però son mones (les fotos).