Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 28/04/2009
Edad : 56

Alpicat 0 - Organyà 3 Empty
MissatgeAssumpte: Alpicat 0 - Organyà 3   Alpicat 0 - Organyà 3 I_icon_minitimeDv Maig 01, 2009 4:17 pm

Mensaje
El serveis informatius de l´Organyà ens donen una bona noticia, al menys pels qui volem l´ascens (jo Siiiii, tinc les meves raons).Partit que l´Alpicat esperava amb il·lusió. Però primer l´Ivan i desprès en Fran posaven el 0-2 al marcador. Així acaba la primera part. Res mes es que no en hi ha mes. Quan surten els jugadors per començar la segona els serveis s'assabenten que el porter local està xungo perquè li han fet 2. Doncs mes que n'estarà al final.
Segona part a on l´arbit, amb un atac de sinceritat, d'honestedat, de xuleria, de ves a saber perquè diu que no vol treure targes. Ah, que maco. El que aquest senyor no sap es que juga en Toni. I al final li treu la que avui li pertocava. Quina mala Sort.
Al minut 71 Robert estableix el definitiu 0-3 que ens dona Red Bull, vull dir ales de cara als 4 partits que ens queden. A veure si l´últim, amb el Mollerussa es per fer festa, menjar xocolata i tirar algun que altre coet. (si es així algun en cau, paraula de Bandoler)
Dir que tots dos equips podien haver fet mes gols. Bé, l´Alpicat en podia fer 2 ó 1 i l´Organyà algun més.
Fins diumenge. Partit complicat contra l´Andorra

Bandoler
Admin
Admin

Edad : 56

MissatgeAssumpte: Alpicat 0 - Organya 3   Alpicat 0 - Organyà 3 I_icon_minitimeDv Maig 01, 2009 4:18 pm

Felicitats Bandoler per la crònica, bons serveis informatius perquè reflexa al 100% el que va passar: alpicat voluntariós i que va perdonar al principi del partit i l´Organyà impecable en defensa, molt batallador al mig del camp i perillosíssim a davant ja que a part dels 3 gols vam disposar de 4o5 ocasions més claríssimes. Els pocs ganxos que vam poder acompanyar l´equip ahir vam sortir molt orgullosos del partidàs que vam fer.
Qui no afluixa tampoc es el Cervera, quin final més apretat!!! jo penso que el proper partit contra l´Andorra serà decisiu perquè per una banda el descartem ja de qualsevol opció de quedar entre els 2 primers i per una altra mantindríem una jornada més la distància com a mínim amb els de sota (sempre que no tornem a fer el tonto com contra l´Artesa), que ara contra nosaltres tots juguen motivadíssims, es el que toca, així que no podem badar i hem de guanyar com sigui.

felicitats a l´equip i a prepararse per diumenge!!!