Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Alcarràs 6-0 Organyà Empty
MissatgeAssumpte: Alcarràs 6-0 Organyà   Alcarràs 6-0 Organyà I_icon_minitimeDg Maig 22, 2011 9:34 pm

Informació del diari Segre. RAMON ERES

L’Alcarràs es va imposar ahir amb tota claredat a l’Organyà (6-0) en el derbi lleidatà de la penúltima jornada de la Regional Preferent grup 2. Un triomf aconseguit de forma brillant que va deixar una bona impressió als aficionats que van anar a veure l’últim partit del campionat de Lliga al Municipal del Segrià. Amb aquests tres punts, l’equip de Jordi Cortés es torna a situar, provisionalment,
en zona d’ascens a Primera Catalana, a quatre punts del líder de la categoria.
Tot el partit va ser de domini local. Els de l’Alt Urgell, sense opcions a la Lliga, pràcticament no van inquietar la porteria defensada per Ballesteros i només van xutar dos vegades a porteria: Oriol (32’) i Robert (49’). L’Alcarràs, a més dels sis
gols que va marcar, va estavellar dos pilotes al pal: Cortés (17’) iArturo (83’). La gran allau de joc i ocasions es va produir a la primera part, amb la parella atacant formada per Òscar Imaz i Pere Milla fent autèntiques meravelles. No obstant, l’1-0 va ser obra del capità de l’equip,Visa, després de rematar de cap de forma impecable un córner servit per Cortés. Poc després, una paret entre Pere i Òscar va acabar amb el segon a terra quan intentava driblar el porter. Juanjo va ser l’encarregat de transformar la pena màxima (20’). Cortés va marcar el tercer després d’una espectacular jugada del lateral Bonet. Els aficionats disfrutaven
d’allò més amb el joc desplegat i tornaven a confiar en un ascens que s’havia complicat després de l’empat de la passada jornada. Òscar Imaz, al minut 37, va
rematar al fons de la xarxa una centrada deViladegut (4-0). Pere Milla va demostrar tota la seua qualitat en un control orientat davant del porter al minut 41
(5-0) i en el parell de dríblings que va fer al 51’ (6-0).

Gerard, Sala, Romà, Sergi, Fran, Buchi, Oriol, Robert, Romario, Freixes i Albert,
Canvis: Candi per Buchi (45’); Perdi per Sala (75’)