Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 28/04/2009
Edad : 56

Organyà 	1-1 	Alcarràs Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 1-1 Alcarràs   Organyà 	1-1 	Alcarràs I_icon_minitimeDg Gen 09, 2011 11:22 pm

Bandoler

Nombre de missatges : 85

MissatgeAssumpte: Sense sort però amb fortuna   Organyà 	1-1 	Alcarràs I_icon_minitimeDl Gen 10, 2011 11:00 am

Tarda agradable. Poc fred, poc públic i terreny relliscós pel plugim caigut. Partit que es va empatar però que s´havia de guanyar i que, sense gaire esforç, es va poder perdre.
Perdi exerceix de capità, per primera vegada, davant les absències dels 3 capis "oficials".
Bona primera part de clar domini local. Romario es baralla amb la defensa de l'Alcarràs durant tot el partit. En una d'elles xuta al pal.
Segona part amb domini altern on els visitants poden marcar. 2 contres, 2 i en solitari, que Marc desbarata magistralment. Gran partit del nostre porter que, amb Romario, per peleón, per ganes i per resolució han de figurar en l'alineació de la setmana de Preferent.
Penalty a Romario per agafada dins de l'àrea. No es discuteix. El llança Oriol ras i per la dreta. Para el porter. Decepció a la grada i sense comentaris... 1 de 4. Per una que ens donen…
Gol de Romario en avançar-se a la defensa i tocar la pilota perquè entri de forma suau a la porteria. Gran empipament del porter visitant. Canvis per amarrar el resultat. Quan alguns donavem el partit per guanyat gran contraatac per la dreta que deixa sols a 2 jugadors visitants i snomés s´ha d'empènyer la pilota. Ens en queda una de Ramon al que li xiulen fora de joc justet quan ja es quedava sol davant el porter.
Primer arbitratge "decent" a casa. Sense problemes pels ganxos. S´ha d´agraïr i que duri.