Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 1-1 Barceloneta Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 1-1 Barceloneta   Organyà 1-1 Barceloneta I_icon_minitimeDt Maig 03, 2011 12:23 pm

Partit avançat al dissabte per coincidència amb la celebració dels actes d'Organyà com a ciutat pubilla de la sardana 2011.
Això comporta la presència de molt poc públic local clarament superat pels acompanyants de la Barceloneta.
Primera part de domini local sense ocasions de gol. Penalty per mans del defensor visitant que tira Romario i marca. Resultat que semblava definitiu per l'insuls del joc desplegat. Pels dos equips. Un xut visitant i molt poques ocasions ganxes.
Segona part amb la mateixa tònica. Es baixen les exigències de l'equip. A mitjans de la segona s'anul•la un gol a Oriol per fora de joc que no existeix. No existeix ja que la pilota ve després d´un rebutx del porter a una molt bona falta directa treta per Romario, Domènec la toca amb el cap (i no estava en fora de joc ja que surt de darrere d´un defensor) i li passa a Oriol (Renoi, per això haurien d'estar els liniers i interpretar el que ha d'interpretar). Tímida protesta ganxa presumiblement per anar per davant en el marcador. Acte seguit, en un atac visitant, Sergi és agafat dins de la nostra àrea, no es xiula falta i contínua la jugada acabant en gol. Com vulgarment es diu del 2-0 passem a l'1-1 i de forma injusta. El Barceloneta domina el joc amb ocasions de marcar. I en l'últim minut una clara i múltiple ocasió de gol que encara ens preguntem com la pilota no ha acabat dins de la xarxa. 4 rematades a boca de canó, 4, com els braus que incomprensiblement cap entra. Final del partit. Final de la crònica. Petard per celebrar la derrota del REAL MADRIT que alguns confonen amb victòria local. Amb la diferència de petards que hi ha, fins i tot alguns són blancs.