Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 2-1 Roquetes Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 2-1 Roquetes   Organyà 2-1 Roquetes I_icon_minitimeDl Feb 28, 2011 10:58 am

Veure-ho per a creure-ho. No sabíem que els partits duraven 10´. Els 4 ressagats que van arribar tard a Les Lloredes no donaven crèdit als comentaris, Si...ja ens han marcat 2? Que no, que guanyem, vinga ja...
Vist el que hem vist podia acabar. I tots contents.
Sortida espectacular dels locals que marquen dos gols. Robert en pla Xavi. Lluita la pilota en el primer i la passa a Romà que amb el seu guant que porta a l´esquerra la clava dins. Poc després, contraatac ganxo, centre de Robert, allà on cal centrar i Romario, allà on cal estar, la introdueix suaument.
Bona primera part amb domini de l´Organyà on el Roquetes no dóna sensació de perill. partit dominat. Només és qüestió de deixar passar el temps perquè els gols vagin caient.
Ah, però en la segona part el de sempre. Sortim a aguantar el resultat. Sortim reculant. El Roquetes s´ho creu i pressiona i té alguna ocasió de marcar. Com no ho fa, comença el joc subterrani (i aeri) amb moltes faltes i alguna targeta per als visitants. I una vermella. Ja juguen amb 10. Sembla que el partit així acabarà. Peró marquen a 10´del final i aquí tornem a recuperar el control de la pilota. No feia falta patir tant.
2 anotacions. Lesió de Esco, amb cop al genoll. Que no sigui res i Roquetes no és de mar, no és el del inserso. No té mar però si platja (està a Tortosa, al costat de l'Ebre).