carles tamarit

Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 18/05/2009

solsona 2 Organyà 5 Empty
MissatgeAssumpte: solsona 2 Organyà 5   solsona 2 Organyà 5 I_icon_minitimeDg Gen 24, 2010 9:55 pm

I a més derrotes de Almacelles i Balaguer. El Linyola ha guanyat.
Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

MissatgeAssumpte: Golejada de gols, golejada de targetes, golejada en tot   solsona 2 Organyà 5 I_icon_minitimeDg Gen 24, 2010 11:20 pm

Bastant públic ganxo a Solsona amb temptació d'evitar la crònica. Canvio el pernil serrà gran per espatlla ibèrica petita. 4 gols a Internet (el 5è davant de l'eufòria del públic, de la nostra, se'ns escapa de la càmera.
Primera part de molta intensitat on la major tècnica de l´Organyà ha estat compensada per una major agressivitat local. Han corregut i molt. El perill local de faltes centrades a l'àrea. El perill visitant de bones jugades trenades.
Primer gol de Fran, a la sortida d'un córner. Apareix des de fora de l'àrea per rematar des de la frontal de la petita, pel centre i davant de la sorpresa-sorpresa del porter (je, amb el 13).
Empata el Solsona de volei-cabezazo que sobrepassa|per alt a Grego.
Moment culminant del partit. A gaudir i amb negreta, Gol de Ramon davant d'una jugadorasa de la davantera. Robert es dribla a si mateix i quan sembla que la perd dóna un pase magistral amb la punteta de la boteta, a Ramon (que apareix per allà) i que fa una paret de llibre amb Campa (per explicar a totes les teòriques dels cursos d'entrenador) es queda sol i marca. Si, i el porter la toca.
I quan arribem al 45 ´ una altra falta condueix a l'empat en entrar directa i per engany del davanter al porter (la vol pentinar i no la toca).
Segona part absolutament diferent on el cansament de la primera passa factura al Solsona. Segona part de llibre, on tot ha estat favorable, bé gairebé tot ja que Fran ha vist la segona groga (Si, la targeta queda compensada pel gol). Festival de gols, festival de targetes i d'expulsions (amb marcadors parcials de 1-0, 1-1, 2-1).
Centre en profunditat cap a Robert, que aclamat pel públic de la banda, la nostra, arriba abans que es perdi, control, profunditat i des de la ratlla de el fons la centra per ras i davant de la bona estirada del porter, que no arriba, Campa remata dins. Això si és eufòria, això si és alegria. Fora el pessimisme de tots (bé de gairebé tots).
Penalty a un Oscar lluitador que és travat i fet caure just a sobre de la ratlla de l'àrea. El tira Oriol i marca. I el cinquè el perdem, Oriol llança una falta, dóna a la barrera, s'eleva i es cola dins.
Abans també es xiula un fora de joc a Robert que marca per alt i aconsegueix el premi d'una altra magnífica nina en forma de targeta.
Públic local absolutament indignat amb l'àrbitre (serà que també han guanyat en targetes grogues) i bona esbroncada final.
Com diu el nostre assessor expert i experimentat avui s'ha jugat de líder i com a líder.
Així ho hem vist i així els hi expliquem.

Sembla que la lliga tendeix a ser cosa de 2, amb el Linyola. Diumenge contra l'Andorra a tirar 1 coet