pepeto'o

Nombre de missatges : 21
Fecha de inscripción : 30/04/2009

Organyà 1 Solsona 1 Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 1 Solsona 1   Organyà 1 Solsona 1 I_icon_minitimeDg Set 13, 2009 7:37 pm

Empat a 1 amb el Solsona amb gol de Sergi. L'Organyà s'ha avançat a la primera part i el Solsona ha empatat al cap de poc. Resultat just.
Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

MissatgeAssumpte: Re: Organyà 1 Solsona 1   Organyà 1 Solsona 1 I_icon_minitimeDg Set 13, 2009 10:31 pm

Bé, ja hi tornem a ser. Una temporada més. Petita crònica per als que no han pogut assistir al partit. El partit ha començat amb retard degut al fet que ningú, després d'aquests mesos d'atur, s'acordava de jugar a futbol. A no, això s'ha comprovat després, una vegada començat el mateix. Evident la falta de compenetración entre companys. Es millorarà amb el temps. El retard es degut a la coincidència de colors en la vestimenta (serà que no ho sabien) i absència d'una segona que ha arribat amb el cotxe escombra.
S'ha guardat un minut de silenci per la defunció del Sr. Miró veterà porter del nostre equip. Alineació inèdita dels ganxos, a causa del fitxatge de nous jugadors (¿?): Grego, Candi, Escolà, Ivan, Fran, Oriol, Oscar, Robert, Abellana, Juanjo i Sergi. Amb Sala, Pinós, Butxi, Sebas, Campa i Ramon a la banqueta. I molts lesionats.
Primera part flojilla amb alguna que altra ocasió. Gol de Sergi després d'un aldarull a l'àrea. Com ens costava arribar a la porteria contrària, gran alegria que ens dura tan sols un minut doncs ens marquen de falta. Pilota al travesser quan el porter ja se l'havia menjat. Segona part amb millor pinta, diverses ocasions clares de marcar. Travesser inclòs quan Juanjo remata a porta buida. Pals 2 - Solsona 0 . I colorín colorado Bandoler ha acabado (es que sinó no rima). Pse. A això li dic jo falta de rodatge literari. Ara ens falta l'anàlisi científic-tecnològic del qui vulgui apuntar-se al carro de la literatura. Que falta em fa. Pepeto´o, un esforç, ho allargues una miqueta i ja m´estalvio l´escrit