Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

El Catllar 1-0 Organyà Empty
MissatgeAssumpte: El Catllar 1-0 Organyà   El Catllar 1-0 Organyà I_icon_minitimeDg Feb 20, 2011 11:53 pm

San Tornemi.

No hem jugat a res. Horrorós partit ganxo en el que els 4 i el gat que hi estàvem ens hem anat del bonic poble del Catllar amb una empipada de perquè. Mosquetx futbolístic perquè de gastronomia un 10, bé, alguns de nosaltres ja que l'equip es conforma, li toca un bocata.
Poc a comentar. Victor es lesiona en l'escalfament i s´acaba el partit. Fluix centre del camp. Sense idees, sense jugades, ni trenades ni sense trenar, sense atac. Pilota a l'àrea i al que surti. Equip cansat i lent, molt lent. Ah, clar, es jugava contra l'últim i potser aquí radicava el perill.
Ni una jugada a destacar. ah, si. Escapada de Jaume que es queda sol però li piten fora de joc. I que no era. I quasi tota la segona part juguem en avantatge. Ells en son 10. Gol local al primer minut de la segona part. Final del match.
El millor (que sempre cal treure coses positives) és que pitjor no es pot jugar, encara que si se'ns pot golejar. I a oblidar aquest partit. Quina tristesa, si gairebé ens enganxàvem als del centre.
Diumenge, nou partit. Amb ganes es pot. Som-hi.