mikonos

Nombre de missatges : 12
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà   2-0  	 El Catllar Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 2-0 El Catllar   Organyà   2-0  	 El Catllar I_icon_minitimeDg Oct 10, 2010 11:59 pm

Resultat agafat de www.futbolcatalunya.com. Suposo que les comunicacions a Organyà no funcionaven. Ningú ho ha pogut penjar.
Bandoler

Nombre de missatges : 85

MissatgeAssumpte: Re: Organyà 2-0 El Catllar   Organyà   2-0  	 El Catllar I_icon_minitimeDl Oct 11, 2010 4:11 pm

La veritat es que ganes de escriure no en te ningú. Ahir, després del partit magnífic quinto amb tots els jugadors. Escolà amb una linea va ser el guanyador dels jugadors, però per caure ni un café, tú. Després d´aquesta "farra" a veure qui escriu.
Fem-ne 5 cms del partit. Oh, quin partit. Això de fotre una mica de canya va que va. Molt bon partit el vist a Les Lloredes amb un Organyà motivat. Jugaven els "tocons" i això es va notar. Superioritat técnica ganxa amb un El Catllar que no va donar cap imatge de perill. Partit controlat i molt ben jugat. Cal dir també que molt ben plantejat per part del míster, sense por i a per al partit.
Primera part amb domini local i alguna que altra ocasió de gol. Ramon de falta directa l´envia al traveser. Jugada de gol pert part del "extrem esquerra" Romario que centra cap als límits del area i Robert empalma a dins.
Segona part molt semblant fins que Romà, de corner com sempre, remata de cap a dins.
I aquí comença el que al public en general no agrada gaire. substitucions per aguntar el resultat quan el que esperavem era fer el tercer. però va anar be i al final el primer guanyat.
Felicitats a tots. Ja era hora de tenir "sort" o mil.lor de no ternir-ne. Jugadors, tècnics i públic d´alló mes contents. Els que mes els jugadors. Ah, i per primera vegada va tornar el coet o petard.
I no serà l´últim. Fots i gols al "feisbuc".