astròlec

Nombre de missatges : 11
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Jupiter - Organyà Empty
MissatgeAssumpte: Jupiter - Organyà   Jupiter - Organyà I_icon_minitimeDg Oct 31, 2010 4:28 pm

Jupiter 1 - Organyà 2

Very Happy Very Happy

Els ganxos han derrotat al lider a domicili
Bandoler

Nombre de missatges : 85

MissatgeAssumpte: Felicitats Organyà   Jupiter - Organyà I_icon_minitimeDl Nov 01, 2010 1:29 pm

Ja la tenim, aquesta és la sorpresa de la jornada, aquesta és la nostra sorpresa. La de la temporada. A partir d'avui ja no les hi hauran. Es que s´haurà de comptar amb nosaltres. I a casa del capdavanter. Cop d'efecte ganxo. Excel·lent partit, a la contra però amb criteri, acompanyat de la sort que ens ha faltat en altres partits. Sort i picardía. Ens estem fent grans, i amb ofici.
Bon ambient a la Verneda, al camp, a les graderies i a les cases. Comença el partit i disposem de la primera a la sortida d'un corner. Domini estil Barça del Júpiter que es premia amb unes mans de Esco on s'assenyala penalty. Salses el para i el rebutgi acaba entrant però cal repetir-ho per invasió de l'àrea. Segon penalty al travesser. Excel·lent contra de Romario que es queda sol davant del porter però dispara de forma innocent, al centre i a les mans del porter. Domini del Júpiter fins al descans.
Comença la segona part i gol matiner de Romario. Tant que alguns el perden. Alguns ens el perdem. Premi a l´esforç. Sorpresa momentània fins que fruit del domini local i sobre el 16 ens empaten. Molts canvis locals per sentenciar el partit però és l'Organyà que gràcies a una excel·lent jugada Salses, Oscar, Ramon, Oscar, Romario, Ramon i Gol. Minut 37 i la sorpresa està servida. Alegria dels molts ganxonesos presents. I també dels de sempre.
Ho sento Jordi, no has vingut i t'ho has perdut.