Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 3-1 Júpiter Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 3-1 Júpiter   Organyà 3-1 Júpiter I_icon_minitimeDl Mar 21, 2011 11:16 am

Tarda assolellada a Les Lloredes. Poc públic per assistir a una còmoda victòria sobre un clàssic del futbol català. Partit seriós, molt seriós dels ganxos. Victoria sobre el tercer de la general.
Minut de silenci pel desastre a Japó.
Inici del partit amb domini altern. El Júpiter crea ocasions de perill que desbarata Ribera. A mitjans de la primera part primera expulsió visitant, rigurosa però merescuda, per un cop de colçe al saltar per lluita aèria de la pilota. Segueix la mateixa tònica però amb lleuger desinfle visitant.
Segona part d'absolut domini local. Romario, en una de les seves característiques internades, es planta davant el porter que bat d'excel•lent vaselina.
Segona expulsió visitant per doble groga. El Júpiter amb 9. El partit liquidat. Tant com perquè ens marquin en una, també característica sortida, del nostre porter.
Poc temps per al dubte. Falta a la vora de l'àrea que Romario, una vegada més, i d'excel•lent llançament directe, a pura imitació del Messi Sevillano (del partit jugat a Sevilla) l'endolla pegada al pal i superant l'estirada del porter.
Per finalitzar, una altra internada de Romario (mereix ser inclòs en l'equip ideal de la setmana) cedeix a Oriol, que després d'un rebot del porter marca a porta buida.
Xiuletada final. Coet, mocadors, abraçades i bons desitjos.
Dedicat al Josep, al Boix (també per ser el seu Sant)