Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 28/04/2009
Edad : 56

Pubilla Casas, 1 -  Organyà, 1 Empty
MissatgeAssumpte: Pubilla Casas, 1 - Organyà, 1   Pubilla Casas, 1 -  Organyà, 1 I_icon_minitimeDg Set 19, 2010 9:33 pm

Importantíssim empat
L'Organyà es citava a les 12h a L'Hospitalet, amb el PUBILLA CASAS, davant l'avançada ganxa a Barcelona. Una trentena de seguidors ganxos han recolzat l'equip, que avui vestia amb la segona samarreta, la vermella i negra.

El camp de gespa artíficial, ha estat un inconvenient als dos equips als quals ha costat molt poder trenar gaires jugades ja que el camp estava molt dur i el bot de la pilota era molt viu.
Un gol de Romario en els darrers compassos del partit en rematar del límit de l'àrea petita ha permés als "rossoneros" endur-se un punt cap a terres pirinenques.

En la primera part ha dominat molt el joc de força de tots dos equips, que els ha costat agafar el toc de la pilota.
L'Organyà molt seriòs en defensa només ha patit als 6 minuts un ensurt a pilota parada en la qual el número 10 Pubillenc, ha fet passar la pilota alta un pam per sobre del travesser. Aquest ha estat tot el perill local en la primera part. L'Organyà mentrestant ha començat a combinar amb profunditat per les bandes sense la fortuna de la darrera passada.

A la represa els locals han agafat lleugerament el comandament del partit i només a pilota parada generaven perill. Justament en una falta inexistent xiulada davant la banqueta local, el cervell de l'equip ha servit una pilota al centre de l'àrea visitant , a on de cap i avançant-se al porter han enviat la pilota al fons de la xarxa visitant. Val a dir que el línier s'ha empassat el forada de joc del golejador, que casualment ha rematat sol a la frontal de l'àrea petita. Però, ja sabem que en aquesta categoria....

Ha estat en aquests moments en que els locals han pressionat més i han estat a punt d'aconseguir engreixar el seu marcador en una jugada trenada que els ganxos han tret de sota els pals.

Un cop superat aquests moments, i refet l'equip, han començat les pilotes amunt, i afortunadament els espais locals han començat a ser visibles.
Una centrada en un ràpid atac ha permés que Romario, lliure de marca, engalta un cop de cap que fa inútil l'estirada del porter que ha vist com a convidat d'excepció com la pilota es colava al fons de la xarxa. Tenim la sèrie fotogràfica del gol a les fotos del facebook del Club de Futbol Organyà.

Crec que es just de destacar l'excelent estat de les instal·lacions del club Pubilla Casas, que estan al final del procès de renovació de les instal·lacions. El comportament del públic ha estat exemplar, i els jugadors tot i encaixar l'empat en els darrers minuts, han tingut un comportament excel·lent. Partits nets i exemplars com aquest sempre.