¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

pepeto'o

Nombre de missatges : 21
Fecha de inscripción : 30/04/2009

Organyà 0 Morell 1 Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 0 Morell 1   Organyà 0 Morell 1 I_icon_minitimeDg Set 26, 2010 9:21 pm

Primera part 0 a 0. A la segona s'ha avançat el Morell. Cap al final els locals han apretat i han marcat un gol, que l'àrbitre ha anul·lat, ell sabrà perquè. Derrota immerescuda tot i no jugar gaire bé.
Tornar a dalt Ir abajo
mikonos

Nombre de missatges : 12
Fecha de inscripción : 28/04/2009

MissatgeAssumpte: Increible el vídeo   Organyà 0 Morell 1 I_icon_minitimeDt Set 28, 2010 1:52 pm

Però que s'han pensat aquests àrbitres, ja està bé d'equivocacions impunes. Espero que la federació tingui una gran cambra refrigerada, perquè s'emplenarà d'àrbitres que aniran a la nevera.
La foto de després del gol es veu algun defensor que li fa senyals a l'àrbitre, estaven massa tranquils quan anula el gol.
Aquest àrbitre no s'equivoca, pq el porter no trepussa, ni xoca amb ningú, senzillament cau. I l'àrbitre no pot pitar alguna cosa que no passa, s'ho inventa deliberadament, ÉS MOLT GREU.
Els àrbitres que es preparin que els grabarem els partits i passarem les pífies per l'APM.
HO HABEU VIST! LA MARE QUE ELS VA PARIR!
Bandoler

Nombre de missatges : 85

MissatgeAssumpte: Video gol anulat   Organyà 0 Morell 1 I_icon_minitimeDt Set 28, 2010 4:50 pm

Home, mikonos.

Jo també estic indignat. Per a mi el gol es absolutament legal. Pero si mires el video i el passes a poc a poc veuràs que Romà està amb les cames obertes i el porter si enganxa. Per això s´estira i no arriba a la pilota. Cau perquè queda trabat. Però es el porter qui es s´enganxa al peu de´n Romà. El problema es que l´arbit no veu res de res. Pita i no sap el que ha pitat. Si passeu el video a velocitat normal es que no es pot apreciar res.

A la foto s´aprecia perfectament com el linier corre cap al centre del camp. I ell es qui ho pot veure millor. A l´arbit el tapen un munt de jugadors.

La cosa està en que aquesta tampoc va ser una jugada aïllada. A la segona part varem ser algunes mes les que ens van treure de polleguera.