¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 2 - Andorra 0 Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 2 - Andorra 0   Organyà 2 - Andorra 0 I_icon_minitimeDg Gen 31, 2010 11:51 pm

Partit molt igualat, partit on l'Andorra ens ha agradat en tot, per sensació d'equip, per joc, per col·locació, per lluitai pel resultat.
Primera part molt igualada amb lleuger domini de l'Andorra.
Segona part molt igualada amb lleuger domini Ganxo. Amb 2 gols, 2. Com dos sols, com 2 solets, com la llum que enllumena i guía als afeccionats de la graderia est (que cursi però els de la oest ni s´han assabentat).
Primer gol polèmic, primer gol de Carles que de xut raquític i gràcies a Campa que si va aconseguir passar per allà, que si mereix l'esforç fet, que si ha valgut la pena pujar i cambiar l´hora, s'obre de cames, aixeca els braços (ep, jo no la penso tocar) enganya al porter (i és que també duu el 13, per que serà?) i entra mansament i pegadeta al pal per la dreta del porter (que duu el 13 i es queda...). Protesta generalitzada de l'Andorra que acaba amb l'expulsió d'un veterà. I aquí callo. Entreu en la web i a opinar.
Segon gol en l'últim minut que el càmera dissimula (no l´he filmat) per la generosa qualitat de l'enregistrament, mentre un exaltat, salta i crida i ens informa que ha entrat, que si, si, si. I és que ja estàvem curran el tema dels focs artificials.