¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 2-1 Remolins Bitem Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 2-1 Remolins Bitem   Organyà 2-1 Remolins Bitem I_icon_minitimeDt Maig 10, 2011 7:23 pm

Magnífic partit el vist a Les Lloredes. Magnífic dia amb presència de les 2 pubilles de les sardanes, com a representants de la colla sardanista en vistes al fet que Organyà és la ciutat pubilla de la sardana 2011 (per si algú encara no s'ha assabentat) i encara que només sigui una vila i que també van fer el saque d'honor i les dues i amb dues pilotes, perquè no es digui. I crec que està bastant clar (veure foto)
Magnífic equip el que ha visitat el nostre camp. Personalment el millor en temps, quina col·locació, quin toc de pilota, quins desmarcatges, quin control i quina pressió, etc. I a sobre nets. Poques faltes pitades. Llàstima que van perdre. El futbol és així.
Sortida (no sé si en tromba o no) del Remolins que marca als 20” només treure del centre. Encara s'estaven col·locant els mitjons i el públic acudia als seus seients que ens colen el gol per a dalt, vaselina i demés.
Primera part d'estira i arronsa. Molt futbol per les dues parts. Numerosíiiiiisimas ocasions locals que no entren perquè Romario no té el seu dia. Escapades (de les seves), rematada de cap, rematada de falta… Fins a tres de clares que malgasta perquè ja sabia que avui marcaven uns altres. Primer gol d'Oscar. Molt bon contraatac portat pels ganxos (veure video).
Segona part de clar domini visitant però amb escassa punteria. Timids atacs locals. Però arriba el gol. El primer de Norddin. Servei de Marc, toca Robert, toca Romario, toca Robert (i per no ser menys, ell la toca dues vegades) i li arriba a Norddin que també, amb dues vegades i amb un suau toc final la fica dins (veure video).
Llàstima que no es puguin emportar, també, els tres punts. S´ho mereixen. S´ho mereixien. Com a premi se'ls hi envia la foto de l'equip (del seu).