Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

Organyà 1 - Marianao Poblet 2 Empty
MissatgeAssumpte: Organyà 1 - Marianao Poblet 2   Organyà 1 - Marianao Poblet 2 I_icon_minitimeDl Oct 25, 2010 4:49 pm

Ens mereixem més, però ja arribarà, ja…

Seguim amb el guió establert a la nostra Preferent. Partit per guanyar-ho que al final (bé, mil.lor dit al començament) es perd. Primera part igualada on l'equip visitant s'ha avançat gràcies a dues distraccions locals. Primer gol d'excel•lent baselina des del mig camp que es cola en trobar avançat al nostre porter. El segon de bon contraatac, que ens agafa en pilotes i deixa al davanter sol davant del porter. I quan es mastega la tragèdia (golejada) Robert s'avança a la sortida del porter (l´altre) i el bat. Bon gol ganxo per animar a la parròquia. Primera part igualada en la qual un empat no desmereixia el marcador. Descans amb 1-2 i reneixen les esperances.
Segona part d'absolut domini ganxo (una vegada mes gran millora després del descans) amb bones arribades que no materialitzem per…pel que sigui. Robert, Romario poden marcar. Però Carles havia de fer-ho. Millor domini de la pilota, més passades entre els jugadors, millor visió de les jugades. Ramon de pelotero des de la defensa i Romà de davanter centre, com l´Alexanco (huy els joves ni s'acorden, però és que abans de Messi també hi havia equip).
Ah, i no opinem dels àrbitres, per a què. Quina pena que no volen a certs equips a la categoria, quina pena de no jugar en igualtat de condicions. Una vegada més quina pena d'àrbitre. De anticasero cap adalt el que vulgueu.
Bona sensació per als propers partits. Bona sensació si ens remetem a les segones parts, que en el nostre cas si són bones però sense gols.
Ens veiem a La Verneda, camp del Júpiter, un dels històrics catalans. Diumenge a les 12 h.

Per cert, TV Pirineus ni apareix. Ni assegurant que ho faria.