¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

pepeto'o

Nombre de missatges : 21
Fecha de inscripción : 30/04/2009

Copa Catalunya Empty
MissatgeAssumpte: Copa Catalunya   Copa Catalunya I_icon_minitimeDt Jun 01, 2010 6:47 pm

segons la pàgina de la Federació, la primera eliminatòria es juga el dissabte 5 contra el Sallent al munucipal de Sallent. A veure si passem!
Tornar a dalt Ir abajo
Admin
Admin

Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 28/04/2009
Edad : 56

MissatgeAssumpte: Re: Copa Catalunya   Copa Catalunya I_icon_minitimeDs Jun 05, 2010 11:07 pm

Sallent, 1 - 0, Organyà

Partit fluix el vist aquesta tarda, en que l'Organyà no ha pogut guanyar en un partit que ha anat de menys a més. El Sallent que ha marcat a la sortida d'un corner, ha desaprofitat tres ocasions clares per ampliar el marcador estavellant la pilota al pal. Semblava talment que algú hagués corregut la porteria. Ramon en una jugada personal impressionant ha pogut empartar, pero en darrera instància els locals han malbaratat l'ocasió.
A la segona part, i malgrat l'expulsió de Sergi, per doble amonestació, la segona molt rigorosa, els de Carrio s'han quedat en 10. El Sallent s'ha replegat en el seu camp i ha començat a perdre temps descaradament per tal de conservar l'avantatge. I només en tímits contraatacs ha posat setge la porteria ganxa.
Tot i la inferioritat númerica l'Organyà ha dominat la pilota i a començat a tocar-la. Tant Juanjo com Robert han començat a desbordar a la defensa i així ha arribat la clau del partit. Falta a tres quarts de camp. Ramon agafa embransida, colocant la pilota en direcció a l'escaire, i... un dels homes de la tanca defensiva toca descaradament la pilota amb la mà. L'àrbitre pressionat pel públic local s'ha fet el distret, i com que el partit era sense liniers les mans han quedat en fantasmes.
Campa que ho ha provat un parell de vegades no ha pogut definir en el darrer corner favorable en el darrer minut de partit.
Resum, en un camp d'herba artificial,amb vora 300 persones a la grada, amb un equip amb força ofici, ha estat un assaig del que ens espera la temporada que ve.
Punt i final a una temporada més que brillant.
Per fi, les merescudes VACANCES, i a preparar la temporada a PREFERENT.