carles tamarit

Nombre de missatges : 18
Fecha de inscripción : 18/05/2009

Empat que ens val. Empty
MissatgeAssumpte: Empat que ens val.   Empat que ens val. I_icon_minitimeDg Feb 21, 2010 9:53 pm

Organyà 2 Linyola 2, però, Almacelles 3, Alpicat 3 i Balaguer 0 Andorra 1. Gol average favorable (pel general amb Linyola) i un partit menys....
Bandoler

Nombre de missatges : 85
Fecha de inscripción : 28/04/2009

MissatgeAssumpte: Re: Empat que ens val.   Empat que ens val. I_icon_minitimeDg Feb 21, 2010 11:36 pm

Carles, si senyor.
Si senyor, gran partit a Les Lloredes on el millor ha estat el resultat. Tot queda igual però amb un partit menys. També han empatat Borges i Guissona. L'únic que ha aconseguit la victòria ha estat l'Andorra (ara mateix a 15 punts).
Primera part molt ràpida amb 2 gols molt matinés. Marca Oscar sobre els 5 i ens empaten de contraatac als 10, per Farràs. Fins al descans disposem de moltes i clares ocasions de gol. Sergi i sobretot Juanjo (just al moment de donar-li a la pilota li dóna un botet i fa que no li surti ben dirigida) a l'últim minut podien haver marcat.
Segona part d'estira i arronsa. Amb dos gols més. Sobre els 50 s'avança el Linyola mitjançant Pàmpols. Jugada ràpida i en clar fora de joc que veig clarísim (estic en ratlla amb el de la banderola, que no ho veu, millor dit no el vol veure perquè li dic molt abans que marqués, però és que cal mirar al que cal mirar). i empata Carles als 70 de bona jugada en la qual intervé mig equip (gol penjat a Internet). Clares ocasions per als dos equips. El Linyola es queda amb 10 i hi ha major domini ganxo. Partit amb caràcter on els dos equips s'han presentat amb nombroses baixes (Campa, Oriol, Ramon). Un alta important per a l'Organyà, sobretot anímicamente. Perdi, amb ganes d'ajudar s'asseu per primera vegada a la banqueta. Felicitats i a poc a poc. Molta tensió al camp amb batussa general a mitjants de la segona. Arbit i ajudants massa joves i inexperts, sense saber dur el partit.
Consultar l'enllaç "http://www.icompeticion.com/ic/1/5/8/index.asp" per a les classificacions desglossades a casa i fora (preses del fórum de futbolcatalunya, gràcies)